Homeopatie
Programeaza-ti
O CONSULTATIE
Adresa: Pta Amzei nr. 10-22, Sector 1, Sc. B, Ap. 2, Bucuresti

Telefon: 021.319.74.95 | 0744.635.258

Email: homeopatie@trifa.ro
Telefon programari: 021.319.74.95 | 0744.635.258
Homeopatie

Sanatatea nu este totul dar fara sanatate totul poate deveni nimicRemediul homeopat

Homeopatia a inceput odata cu descoperirea de catre Hahnemann a legii similitudinii.

Cu alte cuvinte, a substanta care poate produce experimental unele simptome la indivizi sanatosi, diluata si dinamizata, vindeca aceleasi simptome la omul bolnav. Face aceasta un prim mecanism chimic ci prin efect dinamic. Se numeste REMEDIUL HOMEOPAT. Prin procedeul de dilutie si dinamizare, se depaseste numarul lui AVOGADRO (un mol din orice substanta are 6, 023 x 10 ²³ molecule), astfel incat in solutia finala a remediului homeopat nu mai exista nici macar un singur ATOM din substanta diluata. Ci doar efectul ei dinamic, functional, o “memorie”, un “soft” al substantei denumita forta vitala.

De aceea utilizam fara rezerve remedii ce au ca sursa de plecare orice sursa din natura, minerale, plante, ciuperci, lapte de la diverse mamifere, veninuri de insecte sau serpi, bacterii, virusi, celule canceroase, celule din diverse tesuturi bolnave, radiatii. Toate, fara niciun efect secundar sau risc!

Remediile homeopate au numai efect dinamic.

De exemplu, daca ati taiat o ceapa, ati observat ca va ustura si lacrimeaza ochii, curge nasul. Daca preparati remediul homeopat din ALIUM CEPA (ceapa) si suferiti de guturai, va vindeca exact acele simtome. Desi nu contine niciun atom din ceapa, doar capacitatea ei dinamica informationala. Cui pe cui se scoate!

Aceasta este cauza pentru care homeopatia inca starneste controverse. “Cum adica voi tratati cu apa chioara?" Nu, complet gresit!

In remediul homeopat moleculele de apa polarizeaza in mod particular si individual, pastrand forta dinamica a substantei ce a existat anterior, desi in prezent din ea, nu s-a mai pastrat niciun atom.

Dar de cand lumea si pamantul, unii n-au crezut in ceea ce nu pot “pipai”, atinge, masura, vedea cu ochii.

Desi efectele au fost si sunt atat de vizibile!