Homeopatie
Programeaza-ti
O CONSULTATIE
Adresa: Pta Amzei nr. 10-22, Sector 1, Sc. B, Ap. 2, Bucuresti

Telefon: 021.319.74.95 | 0744.635.258

Email: homeopatie@trifa.ro
Telefon programari: 021.319.74.95 | 0744.635.258
Homeopatie

Sanatatea nu este totul dar fara sanatate totul poate deveni nimicCaracteristici

Consultatia in Homeopatie

Consultatia in homeopatie este partea cea mai frumoasa pentru pacient si mai importanta pentru medic.

Singurul care trebuie sa fie “pregatit” este medicul. Si nu doar cu multa stiinta si constiinta dar si cu empatie, intelegere, spirit obiectiv. Medicul homeopat este pe parcursul consultatiei doar un observator si insotitor, un partener pe drumul vindecarii. El nu are prejudecati, nu emite valori, nu judeca, nu critica. El doar intelege. Simte ce simtiti dvs. Asculta si traduce toate informatiile obtinute verbal, in scris, prin observatie si prin simturi, in limbaj homeopat.

In final, la sfarsitul consultatiei toate lucrurile aparent separate, capata un sens unic si se traduc in remediul potrivit si alegerea corecta a remediului, a potentei acestuia si a ritmului de administrare.

Pacientul trebuie doar sa fie prezent, sa doreasca cu adevarat sa se vindece, sa fie el insusi. Indiferent ca este “deschis” sau “inchis”, prescriptia corecta se bazeaza pe ce esti cu adevarat, pe ce simti, pe experienta ce o ai, pe senzatiile ce le percepi, pe povestea de viata din spatele bolii. Sau, uneori, doar pe o foarte buna intelegere si cunoastere a simtomelor locale atunci cand problema este punctuala.

In homeopatie, ca la un examen, principala conditie este sa te prezinti! Restul va fi o calatorie, o intalnire cu tine insuti! Daca doare, nu vei fi singur!