Homeopatie
Programeaza-ti
O CONSULTATIE
Adresa: Pta Amzei nr. 10-22, Sector 1, Sc. B, Ap. 2, Bucuresti

Telefon: 021.319.74.95 | 0744.635.258

Email: homeopatie@trifa.ro
Telefon programari: 021.319.74.95 | 0744.635.258
Homeopatie

Sanatatea nu este totul dar fara sanatate totul poate deveni nimicMod de viata sanatos

RECOMANDARI

Indiferent de ce ne-am imbolnavit, indiferent care a fost cauza sau complexul cauzal pentru care azi suntem intr-o situatie neplacuta din punct de vedere al sanatatii, in afara de tratamentul corect, fie el homeopat sau alopat, suntem responsabili sa ducem o viata sanatoasa. Sanatoasa din punct de vedere al nevoilor organismului nostru.

De exemplu, remediul homeopat va putea indeparta efectele lipsei de somn dar nu va putea inlocui somnul normal pentru fiecare organism. Cel fiziologic, de noapte, de 6-8 ore/noapte.

Remediul homeopat ajuta la dezintoxicarea organismului dar asta nu inseamna ca organismul nostru se bucura daca noi continuam sa ne alimentam nesanatos.

Cele mai multe boli cronice au la baza cel putin ca factori de mentinere si obiceiurile nesanatoase de viata, de somn, de alimentatie.

Nu in ultimul rand, este important sa avem si o igiena a mintii. Sunt mult mai toxice decat “E”-urile alimentare. “E”-urile produse prin ganduri de mintea noastra.   

Degeaba suntem atenti la etichetele alimentare daca continuam sa gandim nesanatos si sa producem emotii nocive. Principiul biblic “fie tie dupa cum ai crezut!”, desi vechi este actual, la fel de fizic ca si legea gravitatiei.

Fiecare gand, fiecare emotie, fiecare idee sau convingere are o consecinta neurochimica, demonstrata stiintific in laborator.