Homeopatie
Programeaza-ti
O CONSULTATIE
Adresa: Pta Amzei nr. 10-22, Sector 1, Sc. B, Ap. 2, Bucuresti

Telefon: 021.319.74.95 | 0744.635.258

Email: homeopatie@trifa.ro
Telefon programari: 021.319.74.95 | 0744.635.258
Homeopatie

Sanatatea nu este totul dar fara sanatate totul poate deveni nimicDespre cabinet

Despre cabinet

 

Suntem o echipa, pentru a oferi o buna accesibilitate si adresabilitate tuturor.

Ne aflam in Piata Amzei din 1999. Toate drumurile duc la Roma-na, asa ca suntem usor de gasit atat de catre cei ce vin din Bucuresti, de la gara sau aeroport.

Incercam sa oferim pacientilor nostrii sentimentul placut ca nu vin “la doctor” ci la un prieten dornic si competent sa ofere o mana de ajutor. Oricum ar fi prima intalnire, sigur ne despartim prieteni. Chiar daca ne vedem des sau rar, pastram toate fisele si documentele, ca orice reintalnire sa fie o continuare a relatiei noastre de parteneri – prieteni, pe drumul vindecarii.

Lucram prin programare din respect pentru timpul fiecaruia. Ordinea, organizarea si disciplina de bun-simt dau cele mai mari rezultate in eficienta.

Cu rare exceptii, in cazuri speciale, cand intarzie un pacient programat, din motive obiective sau un caz este foarte greu, ceea ce nu putem sti dinainte, intarzierile ocazionale au fost intre 15 – 30 de minute. Multumim de intelegere!

Ne dorim in primul rand ca fiecare pacient sa plece acasa nu doar cu o reteta, o schema si un tratament, ci cu speranta, bucurie, cu intelegere si asteptari pozitive. Abia apoi avem cu totii, sa ajungem cu bine acasa!

Programarile se fac telefonic dar mentionam ca avem si posibilitatea unor consultatii in regim de urgenta. Trebuie doar sa sunati la numerele de telefon: 021.319.74.95 sau 0744.635.258. Daca suna ocupat va rugam reveniti si insistati. Domnisoara secretara, Monica, va va oferi cu amabilitate toate detaliile.

Feedback-ul pana la a doua consultatie se face prin e-mail sau telefonic. Pentru aceasta puteti folosi e-mail: homeopatie@trifa.ro sau 0744.635.258.

Daca ajungeti mai repede decat ora progrmata, este chiar indicat. Atmosfera este placuta, va odihniti, aveti la dispozitie un pahar cu apa, o revista, posibilitatea de a va pregati sa faceti cu adevarat ceva pentru dumneavoastra. Mai mult, Monicava va explica cum si de unde se iau remediile homeopate si va ajuta sa intelegeti ce este un simptom homeopat.

Toate acestea ajuta ca intalnirea cu doamna Dr. Trifa sa fie mai eficienta din punct de vedere al analizei, alocand mai mult timp intelegerii senzatiei principale din fiecare caz.

Indiferent de timp, consultatia se termina cand lucrurile sunt clare pentru toata lumea. Nu exista doua cazuri si doi oameni la fel. Uneori, oricat de grava este patologia, din punct de vedere homeopatic lucrurile pot fi foarte simple si clare.

Medicul homeopat aplica o strategie specifica prin care ceea ce pare de neinteles, capata sens. Uneori chiar puteam afla de ce ne-am imbolnavit. Si in afara de tratament, putem afla ce putem face, ce depinde de noi ca sa nu ne mai imbolnavim.

Sigur, situatia fiecaruia este particulara. Oricare ar fi ea, veti gasi intelegere, respect, suport si intentia pozitiva de a fi ajutati sa iesiti din impas.

Homeopatia nu este doar o terapie. Creeaza punte intre oameni. Astfel, orice abis, de boala sau situatie de viata, poate fi traversat mai usor.